Na anderhalf jaar van voorbereiding is het zaterdag 11 juni aanstaande dan eindelijk zover: op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen wordt het Nederlands Kampioenschap veldvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen / COVS-teams gehouden. Negen teams uit heel Nederland strijden om de sportieve eer. En tegelijkertijd zamelen we tijdens het NK geld in voor Fonds Gehandicaptensport. Op naar een mooie voetbaldag in Groningen, kom je ook naar het NK?

De organisatiecommissie (Sander Eisinga, Marja Adema en Marije Deuring) hebben alles in gereedheid. Dus laat de voetballers, vrijwilligers, gasten en toeschouwers 11 juni maar komen. Wat kun je verwachten:

een sportieve strijd tussen de negen deelnemende ploegen van Groningen, Enschede, Amsterdam, Deventer, Drachten, HZO Drenthe, Zeeland, Helmond/Venlo en Alkmaar

uitstekende scheidsrechters en assistent-scheidsrechters uit het betaalde voetbal en de top van het amateurvoetbal

voor alle deelnemers een volledig verzorgde lunch

EHBO en fysiotherapie beschikbaar voor de deelnemers

– een verloting met mooie prijzen, waarbij de volledige opbrengst naar Fonds Gehandicaptensport gaat

– muziek van onze huis-DJ en omroeper Paul Lips

– en als afsluiting een grote BBQ voor iedereen die mee wil doen. Kom je als toeschouwer 11 juni naar het NK en wil je aanschuiven voor de BBQ, dan kan dat, laat het ons wel even weten. Kost slechts tien euro. Lees hier meer over de BBQ.

Klik hier voor de pdf-versie van het officiële programmaboekje.

Kortom, kom allemaal zaterdag 11 juni naar sportpark Corpus den Hoorn in Groningen! Twitter je die dag, gebruik dan #NKveld2016. Tot ziens in Groningen!