Weten hoe de nieuwe technische staf scheidsrechterszaken van de KNVB bezig is? Benieuwd naar de technische instructie voor onze topscheidsrechters? Benieuwd hoe men omgaat met talenten? Het laatste nieuws horen over Sportweekend Ameland? Nog één van de leuke clubartikelen nodig? En zin om onder het genot van een hapje en drankje met collega’s bij te praten? Kom dan maandag 8 november naar de grote clubavond in partycentrum Astoria in Haren!

Centrale gast op 8 november is Raymond van Meenen. De clubavond begint om 20.00 uur, de ontvangst is vanaf 19.30 uur. Raymond van Meenen was tot en met vorig seizoen scheidsrechter betaald voetbal. Tegenwoordig is hij lid van de technische staf scheidsrechterszaken betaald voetbal van de KNVB. Op 8 november zal een inleiding verzorgen over onder andere de opleiding en begeleiding van talentvolle scheidsrechters. Ook vertelt hij iets over het beleid van de nieuwe technische staf, loopt hij de zogenoemde technische instructie van de scheidsrechters betaald voetbal door én blikt hij terug op zijn eigen loopbaan. Van Meenen maakt hierbij gebruik van actuele beelden. De 36-jarige Van Meenen debuteerde op 24 augustus 2001 als scheidsrechter in het betaalde voetbal. In 2003 promoveerde hij naar de B-lijst en in juli 2009 naar de A-lijst. Afgelopen zomer stopte hij als actief scheidsrechter, om toe te treden tot de nieuwe technische staf van de KNVB afdeling scheidsrechterszaken.

Naast de inleiding door Van Meenen wordt tijdens de clubavond op 8 november ook de fair play prijs 2009-2010 uitgereikt aan de meest sportieve voetbalvereniging uit onze regio (Wilper Boys, klik hier). Verder is er een korte presentatie over het aankomende technische weekeinde op Ameland. In de clubstand kunnen alle clubartikelen worden aangeschaft. Update: er is een beperkt aantal nieuwe sporttassen verkrijgbaar. Van het merk Masita, met ons logo. De tassen zijn extra groot, voorzien van een aantal zijvakken en met wieltjes. De tas kost € 35,- (winkelwaarde het dubbele!).  Wie het eerst komt..

De clubavond op maandag 8 november begint om 20.00 uur. Het volledige programma is als volgt:
19.30 uur – ontvangst
20.00 uur – opening door voorzitter Robert van Dorst
20.05 uur – presentatie technisch weekeinde Ameland 2011
20.10 uur – uitreiking fair play prijs 2009-2010
20.15 uur – inleiding door Raymond van Meenen
21.00 uur – pauze
21.15 uur – vervolg inleiding Raymond van Meenen
21.50 uur – afsluiting door de voorzitter
22.00 uur – start derde helft..

Het GRC-clubhuis is in verband met de “vernieuwbouw” niet beschikbaar. Daarom wijken we uit naar zalen- en partycentrum Astoria in het centrum van Haren (Rijksstraatweg 200).