Wil je wekelijks kans maken op mooie geldprijzen en tegelijk de sport in het algemeen en onze eigen Scheidsrechtersvereniging in het bijzonder ondersteunen? Ga dan nu via onze vereniging automatisch meespelen met de Lotto! Als automatisch lottospeler maak je elke week kans op de miljoenenjackpot en vele andere geldprijzen. En steun je onze vereniging. De Lotto draagt namelijk jaarlijks een percentage van de inleg af aan onze vereniging en andere sportverenigingen. Na de overheid is de Lotto de grootste sponsor van de Nederlandse sport!

 Als je nu via de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken aan de Lotto mee gaat doen, steun je onze vereniging extra, maak je kans op een reis naar Aruba en verdien je tien euro korting op je contributie voor 2011! De Lotto verloot enkele reizen voor twee personen naar Aruba voor iedereen die nu via zijn of haar eigen sportvereniging automatisch gaat meespelen. Daarnaast keert de Lotto een eenmalig bedrag van € 40,- uit aan de desbetreffende sportvereniging. Dit doen ze zodra de deelnemer minimaal driemaal via incasso heeft meegedaan (dus drie maanden). De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken zal de extra eenmalige inkomsten benutten om extra faciliteiten voor alle leden te realiseren. En we geven per deelnemer tien euro terug door deze op de contributie over 2011 in mindering te brengen.

Dus wil je wekelijks kans maken op de vele geldprijzen van de Lotto, wil je een reis winnen naar Aruba, wil je onze vereniging steunen én wil je volgend jaar eenmalig tien euro minder contributie betalen? Klik dan op de gele banner rechts op de homepage (direct onder ons logo). Vul alles in en laat het secretariaat even weten dat je gaat meespelen. Veel geluk in het spel en alvast bedankt!