Tijdens de grote clubavond op maandag 18 november a.s. zullen onze eigen toppers Jochem Kamphuis en Richard Brondijk vanaf 20.00 uur in het GRC-clubhuis een boeiende avond verzorgen! Jochem en Richard zijn als respectievelijk scheidsrechter en assistent-scheidsrechter actief in het betaalde voetbal. En bovendien lid van onze Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. Jochem en Richard zullen stilstaan bij hun eigen loopbaan en ervaringen, en het specifiek hebben over de samenwerking tussen scheidsrechter en assistent. Ook zullen ze uitgebreid vertellen over de CORE opleiding van de Europese voetbalbond UEFA.

CORE staat voor Centre of Refereeing Excellence. Het is ontwikkeltraject voor de potentiële internationale scheidsrechters voor de toekomst. Sinds drie jaar hebben zo’n driehonderd scheidsrechters en assistenten uit heel Europa het programma gevolgd, onder wie Jochem en Richard. In de CORE is onder andere aandacht voor de werkwijze bij internationale wedstrijden, overtredingen en wangedrag, samenwerking, fitheid en levensstijl. Ook de Engelse taal kan onderdeel zijn. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens deze clubavond volgt ook interessant nieuws over ons Sporthuis Winsum sportweekend Ameland 2014 én reiken we de fair play prijs 2012-2013 uit aan de studenten van Forward. Dat zal op Forwardiaanse wijze gebeuren…

De clubavond met Jochem en Richard is op 18 november van 20.00 – 22.00 uur in het GRC-clubhuis, sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Ook scheidsrechters die geen lid zijn van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken, zijn van harte welkom!