Komende zondag zijn onze leden Jantinus Meints en Jaap Pool voor het laatst actief in een reguliere competitiewedstrijd in het betaalde voetbal. Jantinus en Jaap gaan met pensioen als assistent-scheidsrechter na een imposante loopbaan. Beiden waren jarenlang op topniveau actief en wisten het ook tot international te brengen. Ze gingen tientallen keren de grens over voor mooie wedstrijden in de grote stadions van Europa en daarbuiten. Jaap reikte tot de finale van de Champions League in 2001 (Valencia – Bayern München) en de eindronde van het WK 2002 in Japan & Zuid-Korea.

Komende zondag dus de laatste eredivisiewedstrijd. Jaap vlagt bij Feyenoord – NEC, terwijl Jantinus actief is bij De Graafschap – VVV Venlo. Jaap en Jantinus: geniet van het welverdiende afscheid en van harte gefeliciteerd met een prachtige loopbaan!

Na het eerdere gedwongen afscheid van Michel Winter en Kristian Bakkelo telt onze vereniging nu nog vier leden in of op de drempel van het betaalde voetbal, te weten internationaal assistent-scheidsrechter Arie Brink, junior scheidsrechter Jochem Kamphuis, (junior) assistent-scheidsrechter Richard Brondijk en masterclass-assistent Freek Vandeursen.