UPDATE: Inmiddels 50 personen hebben laten weten komende zaterdag naar de Jaarafsluiting te komen. Jij ook? Laat ons dat dan vandaag, dinsdag 18 december, weten. Zie voor meer info hieronder.

Op zaterdag 22 december sluiten we het verenigings- en kalenderjaar 2012 op informele en gezellige wijze af. In het GRC-clubhuis is er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje gezellig terug te blikken op een geslaagd verenigingsjaar. Er kan worden gedart, gesjoeld of gekaart (klaverjassen). De beste drie in elke categorie verdienen een prijsje. Voor alle aanwezigen wordt een uitgebreid Chinees buffet geserveerd. Een smakelijke jaarafsluiting dus! En dat voor slechts vijf euro per persoon,  op de avond zelf te voldoen. Laat je even weten of je komt?

Alle leden, donateurs en sponsors van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken zijn 22 december van harte uitgenodigd! Ook partners en kinderen zijn van harte welkom. De jaarafsluiting 2012 begint om 19.00 uur (met het buffet) en zal omstreeks 23.00 uur worden afgesloten. Ben jij er ook bij? Laat dat ons, in verband het buffet, even weten en wel voor maandag 17 december. Dat kan door het bonnetje uit De Aftrap op te sturen of te mailen naar covsgroningen@gmail.com . Graag ook even vermelden met hoeveel personen je komt.

Tot 22 december!