Onze eigen Jochem Kamphuis staat aan de vooravond van zijn internationale debuut. Jochem zal tweemaal in korte tijd over de landsgrenzen als vierde official fungeren. Donderdag 26 augustus is Jochem 4e man bij KKS Lech Poznan – FC Dnipro Dnipropetrovsk, in de Europa leaque. Scheidsrechter is Bas Nijhuis, terwijl Erwin Zeinstra en Nicky Siebert meegaan als assistent-scheidsrechters. De tweede internationale ervaring voor Jochem zal op 7 september de interland Italië – Wales voor spelers tot 21 jaar worden. Ook bij dat duel is Bas Nijhuis de dienstdoende scheidsrechter. Wilco Lobbert en Coen Droste gaan mee als assistenten.

Jochem promoveerde vorig jaar uit de masterclass en mag zich nu junior scheidsrechter betaald voetbal noemen. Jochem, van harte gefeliciteerd met deze eervolle aanstellingen en veel succes!

Overigens is Jochem niet het enige lid van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken die op reis gaat. Arie Brink zal namelijk 26 augustus als assistent-scheidsrechter meegaan met arbiter Eric Braamhaar. Ze leiden het duel in de Europa leaque tussen Aston Villa FC en SK Rapid Wien. Arie, van harte en ook veel succes!