Wel erg fanatieke ouders. Een tekort aan trainers en coaches. Veel kinderen die in de puberteit afhaken. Of incidenten op en rond het veld…. Veel sportclubs herkennen het! En wij als scheidsrechters ook zeker! Het is daarom verstandig om te werken aan een positief sportklimaat. En laat dan nou net het het thema van het sportcafé voor sportclubs in de gemeente Groningen op dinsdagavond 12 november a.s. zijn. We bevelen deze avond dan ook van harte aan!

Vertegenwoordigers van sportclubs in de gemeente Groningen (bestuursleden, hoofd jeugdopleiding, coördinatoren, etc. zijn die avond van harte welkom om elkaar te ontmoeten. Met als agendapunt: een positief sportklimaat: de basis van alles! De avond wordt georganiseerd door het Huis van de Sport Groningen, in samenwerking met de gemeente.

Maar het sportcafé is dit keer wel héél bijzonder. Tijdens deze avond gaan deelnemers namelijk samen een voorvertoning van “Dat schiet lekker op zo” beleven. De humoristische voorstelling voor sportclubs die willen werken aan een positief sportklimaat. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburgvoorstelling “Wel winnen hè!” die in het verleden ook in Groningen te zien was.

Programma sportcafé
Datum: Dinsdagavond 12 november
Locatie: Sportcentrum Kardinge (Kardingerplein 1, Groningen)
Tijd: Inloop vanaf 19.00 uur, voorstelling van 19.30 – 21.00 uur
Kosten: Gratis toegang

Graag van te voren aanmelden. Dit kan simpel via www.datschietlekkeropzo.nl. Hier vind je onder andere ook de trailer.

We wensen alle deelnemers een positieve avond!

Lees ook het artikel uit het E-zine De Scheidsrechter van oktober 2019 over positief coachen! Klik daarvoor hier.