Wil je 2016 goed beginnen? Heb je zin lekker te trainen op het strand en door de duinen? Is het tijd je spelregelkennis op te frissen? En ben je klaar voor de nodige gezelligheid en ontspanning? Doe je voorbereiding op de tweede seizoenshelft dan deels op Ameland en ga van 8 – 10 januari 2016 mee met het Sportweekend Ameland 2016!

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 januari 2016 zal het achttiende Sporthuis Winsum Sportweekend op Ameland worden gehouden. Organisatoren Marc van der Haak en Marcel Boekholt hebben opnieuw een intensief, leerzaam en gezellig programma in elkaar gezet. Er wordt meerdere malen getraind, voor de echte fanatiekelingen is er een mountainbiketocht en er wordt een sport- en spelregelquiz gehouden. Daarnaast is er voor liefhebbers de mogelijkheid op zaterdagmiddag mee te gaan op een Robbentocht, waarbij je op een rondvaartboot langs de zandbanken gaat. Met 100% ‘Robbengarantie’ volgens de kapitein. Op vrijdagavond gaan we (ouderwets) gezellige spellen spelen en op zaterdag is een traditionele pubquiz. Kortom, voor ieder wat wils en bovendien kun je deels zelf kiezen waaraan je wel en niet meedoet. Ga daarom mee en schrijf je nu in!

Deelnemers verblijven opnieuw in het knusse en gezellige hotel Ameland in Nes. Deelname kost 175 euro p.p. Dat is voor reis (touringbus, boot en bus), verblijf (twee nachten), tweemaal ontbijt, eenmaal welkomstsandwich en drie warme maaltijden. Voor iedereen is het gehele weekeinde een fiets beschikbaar. Alleen voor deelname aan de Robbentocht een extra eigen bijdrage verschuldigd van tien euro.

Ga je ook mee? Twijfel niet en schrijf je nu meteen in!

Klik hier voor het programma van Ameland 2016

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Klik hier voor een impressie van het technisch weekeinde in januari 2015.

Ameland, here we come again!