De centrale gast tijdens de grote clubavond op maandag 2 april aanstaande is Danny Makkelie.  Danny is één van de jongste Nederlandse FIFA-arbiters, maar inmiddels de status van talent ontgroeid. Het ligt in de bedoeling dat hij onder andere aandacht zal besteden aan zijn eigen carrière, de spelverruwing, en de invloed van de media binnen het voetbal. Eén en ander zal met actuele beelden verlevendigd worden.

Danny neemt op het laatste moment de plaats in van het duo Bas Nijhuis en Coen Droste, die in verband met een internationale aanstelling van Bas moesten afzeggen. Zij zullen later dit jaar alsnog naar Groningen komen. Met de komst van Danny, de uitreiking van de fair play prijs aan FC Grootegast én de presentatie van sportspeciaalzaak Willy Loos als nieuwe sponsor denken we een uiterst boeiende clubavond te bieden! De  clubavond zal maandag 2 april gehouden worden in het Hampshire Hotel Plaza (voorheen Meerwold) aan de Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen. De ontvangst is vanaf 19.30 uur, terwijl het programma  om 20.00 uur begint. Omstreeks 22.00 uur ronden we het officiële programma af en is het tijd voor de naborrel in de foyer van het hotel.

Tijdens de avond in het Hampshire hotel ondertekenen we het sponsorcontract met sportspeciaalzaak Willy Loos. Die overeenkomst voorziet onder andere in een jaarlijkse bijdrage voor het technisch weekeinde op Ameland, een rubriek over blessurepreventie, schoeisel en kleding in clubblad en op deze site en een korting voor alle leden bij aankopen bij Willy Loos. Details maken we maandag bekend. Voor alle aanwezigen heeft Willy Loos een leuke verrassing!

De clubavond op 2 april is niet alleen toegankelijk voor de leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken, maar ook voor belangstellende scheidsrechters en anderen uit de rest van Noord-Nederland. Ook verenigingsscheidsrechters en andere voetballiefhebbers zijn van harte uitgenodigd! Ook andere voetballiefhebbers zijn welkom. Nodig dus gerust je collega-scheidsrechters (bijvoorbeeld van je eigen voetbalclub) uit en neem ze mee. Kom  allemaal 2 april naar deze bijzondere avond! Klik hier voor een routebeschrijving.