LET OP: deze activiteit wordt tot nader orde i.v.m. het coronavirus uitgesteld. Nieuwe datum volgt later. Als je interesse hebt kun je dat al wel vast op de aangegeven manier aangeven.

Op dinsdag 7 april organiseren we een avond voor alle meisjes en vrouwen die scheidsrechter zijn of dat willen worden! Ben je al bij jouw club als verenigingsscheidsrechter actief? Of zelfs al voor de KNVB (als scheidsrechter of assistent)? Of heb je interesse om dat te gaan doen? Dan is dinsdag 7 april dé avond voor jou!

De  Ladies night wordt een interactieve avond van maximaal 2 uur. Hierbij gaan de deelneemsters ook we naar buiten voor een veldverkenning, dus trek warme kleding en het juiste schoeisel aan. Verder gaan de deelneemsters spelregels bespreken/bediscussiëren aan de hand van wedstrijdbeelden, is er een spelregelquiz en volgt informatie over een eventuele arbitrage-opleiding.   

De Ladies night staat onder leiding van scheidsrechter, KNVB-docente en lid van onze vereniging Marisca Overtoom. De avond is van 20.00 – 22.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur in het GRC-clubhuis op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. En deelname is helemaal gratis. Wil je er bij zijn? Stuur dan nu een mail met vermelding van je naam en mobiele telefoonnummer naar covsgroningen@gmail.com. Laat ook even weten of je al voor de KNVB of club actief bent als scheidsrechter (en zo ja, voor welke club). En dan heel graag tot 7 april. Girl’s only!

Marisca Overtoom