Geslaagde nieuwjaarsinstuif

Een grote groep leden kwam naar de eerste training van 2024. Mauricio had een leuke training voorbereid en deze werd fanatiek gevolgd onder toeziend oog van Alex, Henk en Klaas. Opvallend was dat tijdens de training de eerste sneeuwvlokken van 2024 in het rond dwarrelden.

Na een warme douche verzamelden we ons in de kantine voor de traditionele nieuwjaarsspeech van het bestuur. Deze keer door Sam omdat Marco in Malaga is. Helaas geen trainingsweekend Ameland dit jaar door de inschrijvingsdrempel, maar we zetten alles op alles om het trainingsweekend in 2025 opnieuw te organiseren. Afgelopen jaar bestonden we 90 jaar! In september hebben we dit gevierd met een week vol activiteiten, waaronder een speciale training, pubquiz en een clubavond. Ondanks de trend bij andere COVS-verenigingen om het aantal trainingen terug te brengen naar één keer per week, hebben wij volop twee keer per week getraind dankzij onze fantastische groep en toptrainers Bert, Pedro en Mauricio. In 2023 namen Jan-Willem Bouw, Marc van der Haak, en Martin Schipper afscheid als bestuurslid. Het bestuur gaat in iets afgeslankte vorm verder, maar we roepen iedereen op om hun handen uit de mouwen te steken en samen onze vereniging te laten bloeien. En laten we niet vergeten dat meerdere leden een stap omhoog hebben mogen maken! Een emotioneel moment was er ter nagedachtenis aan Appie Zwerver, een gewaardeerd lid dat ons helaas ontviel.

2024: Een nieuw jaar, een nieuwe website in aantocht. Met onze hobby maken we het voetbal mogelijk. Daarvoor verdienen we respect en vriendelijkheid. En laten we vooral die boodschap blijven uitdragen en zelf het goede voorbeeld geven. Blijf daarom netjes en vriendelijk naar anderen. En doet die ander dat niet? Spreek elkaar dan aan. En gaat iemand over de grens? Meld dit bij de KNVB zodat zij je kunnen helpen. En laat het ons weten als wij iets voor je kunnen doen. Je bent niet alleen! Praat met elkaar als je iets vervelends hebt meegemaakt. Laten we positiviteit en respect uitstralen en ons inzetten voor een geweldig sportjaar.

We sloten de nieuwjaarsinstuif net als vorig jaar af met een heerlijk stamppotbuffet van Hip & Happening. Proost en op naar een mooi 2024!