De trainingsgroep heeft het seizoen 2012-2013 op gezellige wijze afgesloten met een warm en koud buffet in hotel-restaurant Weeva. 30 mei jongstleden genoten 37 man/vrouw van een prima buffet, een ongedwongen sfeer en uiteraard een lekker drankje (of twee). Roel, Bert en Alfons: dank voor de organisatie. En aan de trainers Roel Bellinga, Bert Kamstra en Henk Steenhuis uiteraard alle dank voor een intensief, nuttig en ook gezellig trainingsseizoen!

Met dank aan Richard Meints staan nu enkele foto’s van het etentje online. Klik onderstaand op één van de kleine foto’s om naar de ‘reportage’ te gaan.

In de maand juni wordt er niet getraind, met uitzondering van de voorbereidingen van onze voetbalteam op het NK veldvoetbal voor COVS-teams.

Vanaf 4 juli echter kan er alweer worden getraind op kunstgras en onder deskundige en enthousiaste leiding. In juli en augustus zijn de zogenoemde zomertrainingen elke donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De trainingen op de dinsdag hervatten we weer in september.

[flickrset id=”72157633896299023″ thumbnail=”square”]