Wij wensen iedereen een gezond, sportief en gelukkig 2016!!

Ook in 2016 kun je op deze website terecht voor het laatste nieuws van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken, de wekelijkse spelregelvraag, allerlei documenten op gebied van arbitrage, spelregels, respect en fair play, de strijd om het Johan Roeders spelregelkampioenschap, alle clubartikelen et cetera.

In 2016 gaan we volle vaart vooruit om de belangen van alle scheidsrechters zo goed mogelijk te behartigen. Natuurlijk gaan we door met de trainingen, clubavonden, de sportmedische voorzieningen, ons clubblad, het project videofeedback en alle andere activiteiten. Volgende week gaan we opnieuw voor ons technisch weekeinde naar Ameland, op 11 juni organiseren we het NK veldvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen, we willen onze website vernieuwen en realiseren de nieuwe kledinglijn. Bovendien gaan we in 2016 iets bijzonders doen… Wat dat is, vertellen we op 2 januari tijdens de instuif!

Vanaf vandaag is een groot aantal leden van het voormalige COVS Centraal Drenthe lid van onze vereniging. Mannen, van harte welkom!

Graag begroeten we je bij de informele nieuwjaarsinstuif op zaterdag 2 januari. Er kan van 14.30 – 15.30 uur worden getraind (kunstgras), waarna de instuif van 15.30 – 17.30 uur in het GRC-clubhuis, sportpark Corpus den Hoorn in Groningen wordt gehouden.