Wil je 2015 goed beginnen? Doe je voorbereiding op de tweede seizoenshelft dan deels op Ameland en ga van 9 – 11 januari 2015 mee met het Sportweekend Ameland 2015!

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 januari 2015 zal het zeventiende Sporthuis Winsum technische weekeinde op Ameland worden gehouden. De nieuwe organisatiecommissie bestaande uit Marc van der Haak, Marcel Boekholt en Sam Dröge heeft opnieuw een intensief, leerzaam en gezellig programma in elkaar gezet. Er wordt meerdere malen getraind, voor de echte fanatiekelingen is er een mountainbiketocht en Klaas Smith verzorgd een grote sport- en spelregelquiz. Daarnaast is er voor liefhebbers de mogelijkheid op vrijdagavond (by night) te gaan paintballen en is er op zaterdagavond een pubquiz. Kortom, voor ieder wat wils en bovendien kun je deels zelf kiezen waaraan je wel en niet meedoet. Ga daarom mee en schrijf je nu in!

Deelnemers verblijven opnieuw in het knusse en gezellige hotel Ameland in Nes. Deelname kost 175 euro p.p. Dat is voor reis (touringbus, boot en bus), verblijf (twee nachten), tweemaal ontbijt, eenmaal welkomstsandwich en drie warme maaltijden. Voor iedereen is het gehele weekeinde een fiets beschikbaar. Alleen voor deelname aan het paintballen is een extra eigen bijdrage verschuldigd. In vergelijking met voorgaande jaren gaan we op zondag met de boot van 16.30 uur terug (i.p.v. 18.30 uur).

Ga je ook mee? Twijfel niet en schrijf je nu meteen in!

Klik hier voor het programma van Ameland 2015

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Klik hier voor een impressie van het technisch weekeinde in januari 2014.

Ameland, here we come again!