Afgelopen zaterdag 7 januari  is ons lid Felix Emmerink overleden. Hij was pas 68 jaar. Felix was al 46 jaar lid van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. De laatste jaren zagen we hem niet vaak, maar hij bleef op de achtergrond een trouw en betrokken lid. Zo steunde hij met een bijdrage de jubileumviering in 2008 en de bouw van het nieuwe clubhuis in 2010.
 
De gezondheid liet Felix de laatste jaren wat in de steek. Een paar jaar geleden was hij al geopereerd in Groningen en had hij een pacemaker gekregen. Dit hielp niet afdoende, waardoor hij wekelijks voor een medicijninfuus naar het ziekenhuis moest. Afgelopen zaterdag is Felix met een plotselinge onsteking en benauwdheid in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen opgenomen voor een spoedopname, waar hij die middag is overleden.
 
Felix Emmerink  was in het Groningse actief als scheidsrechter en kwam na zijn huwelijk terecht in Gieten, waar hij al vlot in de scheidsrechterscommissie van Drenthe werd benoemd en van daaruit een aantal jaren zitting had in de landelijke zaalvoetbalcommissie  Hij was o.a. actief als  zaalvoetbalscheidsrechter en rapporteur. Door zijn afnemende gezondheid moest hij het de laatste jaren met zijn hobby rustiger aan doen.
 
De uitvaart is komende donderdag 12 januari. Om 14.00 uur is er een afscheidsdienst in de kerk aan de Brink 8 in Gieten. Aansluitend is de begrafenis, waarna er gelegenheid tot condoleren is.

We wensen de familie sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Dat Felix in vrede rusten mag.