De grote clubavond wordt dit jaar op maandag 21 november in het GRC-clubhuis gehouden. Centrale gast is Ernest Faber, sinds deze zomer de nieuwe trainer-coach van FC Groningen. We hebben hem gevraagd iets te vertellen over zijn visie op de voetbalarbitrage in Nederland en het thema respect en fair play. Uiteraard gaat hij ook graag in op vragen over zijn werk bij de FC. De clubavond begint om 20.00 uur, de ontvangst is vanaf 19.30 uur.

Ernest Faber heeft een lange loopbaan als speler van PSV (175 duels), NEC, Sparta en FC Groningen achter de rug. Voor FC kwam hij in het seizoen 1993 – 1994 tot elf duels op huurbasis. De robuuste verdediger werd viermaal kampioen van Nederland, won ook vier keer de nationale supercup en veroverde eenmaal de KNVB-beker. In 1998 speelde hij zijn enige interland (tegen Mexico), waarna blessures een einde aan zijn loopbaan maakten. Als trainer werkte Faber in diverse functie voor PSV, was hij in 2011 en 2012 assistent van bondscoach Bert van Marwijk en maakte hij indruk als 1e man bij FC Eindhoven en NEC.

Tijdens de clubavond staan we ook stil bij onze acties voor Fonds Gehandicaptensport onder de noemer ‘Niemand Buitenspel’ en het Sportweekend Ameland 2017. De clubavond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Graag tot 21 november in het GRC-clubhuis!

faber2016

Overigens zijn ook voor de rest van het seizoen de nodige interessante activiteiten gepland. Klik hier voor het overzicht. Zo verzorgen op maandag 27 februari de broers Siemen en Christian Mulder een boeiende clubavond. Noteer de datum!