Op donderdag 17 oktober is de eerste pubquiz van dit seizoen. De pubquiz begint rond 21.45 uur in het GRC-clubhuis. Thema is dit keer: televisie. Vooraf kan er van 20.00 – 21.15 uur worden getraind. In totaal worden dit seizoen zes pubquizen georganiseerd. Naast het algemeen klassement is er ook per ronde een leuke prijs te winnen. Wie volgen Sam Dröge, Danny Kempinga en Marcel Bellinga (de winnaars van 2018-2019) op? Ook dit seizoen verzorgen Thom Winkel en Wouter Wiersma de quiz.

Na 17 oktober wordt de pubquiz gehouden op 14 november, 12 december, 20 februari, 19 maart en 16 april.

Over de pubquiz
Het is alweer het zesde seizoen dat de maandelijkse pubquiz wordt georganiseerd. De afgelopen seizoenen waren zeer geslaagd. Na tweemaal duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga), eenmaal Heer & Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter) en het zogenoemde ‘Bierteam’ (Paul Lips, Wouter Wiersma en Meine Groefsema), won afgelopen seizoen ‘Team Belli en Kempi afwezig’.  Dit seizoen leiden Wouter Wiersma en Thom Winkel voor het tweede jaar de pubquiz. Klik hier voor de historie van de pubquiz.

Na een quiz via kahoot op de mobiele telefoon introduceerden Bart en Carim een andere opzet. Wouter en Thom handhaafden die opzet en daarom wordt de pubquiz ook dit seizoen gewoon lekker ouderwets met pen en papier gehouden.

Samen is leuker dan alleen! Ga jij de competitie individueel aan of in een team? Dit is geheel aan jezelf. Leukste is denken wij om in teams van drie personen mee te doen. Om mee te spelen voor de jaarprijs dien je elke keer mee te spelen onder dezelfde naam. Maar natuurlijk kun je ook alleen of een enkele avond meedoen. Elke avond/ronde is er een leuke prijs te winnen!

Tot 17 oktober!