Duo M & M (ofwel Marco Oosting en Marcel Bellinga) hebben ook de tweede jaargang van de inmiddels ingeburgerde pubquiz gewonnen. In het eindklassement bleven ze ‘de barman’ (Alex Traa) net voor. De laatste quiz van dit seizoen werd gewonnen door Alex. Quizmaster Marc van der Haak had voor alle regelmatige deelnemers een medaille, een prima trainingsshirt (met de tekst ‘ik weet (bijna) alles’) en mooie woorden. De groep beloonde Marc op haar beurt met een mooi applaus en Marc kreeg zelf de eerste medaille omgehangen door Paul Lips. Marc, dank voor de belachelijke vragen, leuke weetjes, leerzame antwoorden en hilarische prijzen! Volgend seizoen gaat duo M & M de vragen bedenken, in september gaan we weer van start met deze maandelijkse activiteit.

De pubquiz werd gehouden tijdens de slotavond van de trainingsgroep in het GRC-clubhuis. Slager Knot verzorgde een uitstekende BBQ, waarvan volop werd genoten. De jaarlijkse aanmoedigingsprijs werd door de ondemocratische jury (Marije en Marja) terecht toegekend aan Henk de Wit, vanwege zijn inzet en enthousiasme, ondanks zijn getob met de knieën.

De trainingen worden alweer hervat op 7 juli, vanaf die avond gaan we in juli en augustus iedere donderdag van 20.00 – 21.15 uur trainen op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen.