De eerste week van september gaan we meteen vol los binnen onze vereniging! Naast de reguliere trainingen op dinsdag en donderdag organiseren we een interactieve spelregelavond met Jochem Kamphuis en een BBQ voor de trainingsgroep. Bovendien kun je je vanaf maandag 2 september inschrijven voor Sportweekend Ameland 2020. Kortom, we maken er een mooie week van! Alle activiteiten op een rij:

Maandag 2 september, 20.00 uur: interactieve spelregelavond met Jochem Kamphuis. Aan de hand van actuele beelden licht hij de recente spelregelwijzigingen  toe. Ook niet-leden en bijvoorbeeld verenigingsscheidsrechters, trainers en leiders van voetbalverenigingen zijn van harte welkom!

– Dinsdag 3 september en donderdag 5 september, 20.00 uur: training! Op dinsdag van20.00 – 21.15 uur, op donderdag eenmalig iets korter (tot circa 21.00 uur). Beide avonden op het kunstgras van onze ‘eigen’ sportpark Corpus den Hoorn. Check hier voor het rooster en de invulling van de trainingen. Op donderdagavond is Marleen Drijfhout als onze masseur/verzorger c.q. fysio aanwezig. Lees daar hier meer over. Als je een medische vraag hebt die wellicht enige voorbereiding vraagt van Marleen, neem dan van te voren even contact met haar op via (06) 25 00 61 24.

Donderdag 5 september, 21.00 uur: BBQ! Na de training genieten van een heerlijke BBQ? Laat voor 3 september weten dat je meedoet!

Deze week is het begin van een levendig verenigingsjaar met volop activiteiten! Naast de trainingen kun je ook de pubquiz (1e ronde op 17 oktober), een grote clubavond (11 november), de nieuwjaarstraining + instuif (4 januari), Sportweekend Ameland (10-12 januari), de reanimatietraining (10 februari) en de jaarvergadering (20 april) verwachten. Ook de ‘old referees’ komen maandelijks in de seniorensoos bijeen. Daarnaast zullen we met een uitgebreid programma komen tijdens de Week van de Scheidsrechter. Check onze verenigingskalender voor alle data!