De grote clubavond maandag 18 november jl. in het GRC-clubhuis in Groningen kan als zeer geslaagd worden bestempeld. Ruim 65 mannen en vrouwen luisterden vol aandacht naar de sprekers Jochem Kamphuis en Richard Brondijk, onze eigen scheidsrechter en assistent-scheidsrechter betaald voetbal. Jochem en Richard stonden kort bij hun eigen loopbaan tot nu toe en het Europese ontwikkeltraject CORE stil, om na de pauze aan de hand van beelden terug te blikken op de voor hun zo vervelend verlopen wedstrijd Utrecht – Heerenveen. Daarbij waren ze zeer openhartig en zelfkritisch. Het werd mede daardoor een zeer leerzame en interessante clubavond! In de Aftrap van december zal een uitgebreid verslag staan.

De clubavond begon na de opening door de voorzitter met een kort praatje over het Sportweekend Ameland 2014 door Marc van der Haak. Hij schetste het vernieuwde programma, met naast trainingen en spelregels ook ruimte voor een pubquiz, mountainbiken en paintballen. Ga je ook mee? Inschrijven kan nu!

Vervolgens reikte Evert IJspeert de fair play prijs 2012-2013 uit aan de studenten van Forward. De preses van de studentenclub gaf als reactie aan zeer trots te zijn op de prijs en zag het als gevolg van beleid binnen de club om de leden te leren en te laten ervaren hoe het is om een wedstrijd te leiden.

P1100565 De delegatie van Forward, met Evert, Jochem en Richard

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de clubavond, met dank aan fotograaf Richard Meints.