De reguliere veldtrainingen beginnen het nieuwe seizoen op donderdag 11 augustus, om 19.30 uur op het kunstgras op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Vanaf september hervatten we ook de dinsdagtrainingen weer (19.45 uur, eveneens kunstgras). Diverse leden hebben echter aangegeven de zomer graag met elkaar te willen doortrainen. Cindy Suurd is bereid deze trainingen te verzorgen. We hebben iedereen eerder opgeroepen aan te geven of je inderdaad van die mogelijkheid gebruik wilt maken. Een aantal leden heeft inmiddels gereageerd, maar nog niet iedereen…

De bedoeling is om vanaf donderdag 30 juni elke donderdag van 19.30 – 20.30 uur gezamenlijk te trainen. We verzamelen en kleden dan in het kleedgebouw op sportpark Corpus den Hoorn en vertrekken vanaf het sportpark om in de omgeving te trainen (duur- en intervaltraining). We doen dit echter alleen bij voldoende belangstelling. Bovendien, als je hebt aangegeven dat je meedoet, wordt je ook verwacht en bij verhindering vragen we je dat even aan Cindy door te geven.

Wil je meetrainen? Mail dan nu naar covsgroningen@gmail.com. Laat ook meteen weten welke donderdagen je er tussen 30 juni en 11 augustus eventueel niet bij bent (bijvoorbeeld in verband met vakantie of werk). Uiterlijk 23 juni zullen we via deze site en/of de digitale nieuwsbrief laten weten of de zomertrainingen vanaf 30 juni daadwerkelijk doorgaan.