Donderdag 28 september portretfoto’s maken

Vorig seizoen hebben we voor het eerst deze activiteit aangeboden aan onze leden. Deze fotosessie bleek een groot succes te zijn en daarom organiseren we dit komend seizoen opnieuw. Net als alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters in het betaald voetbal, die aan het begin van het seizoen worden vastgelegd op de gevoelige plaat, gaan wij dit opnieuw voor onze leden faciliteren.

Op donderdagavond 28 september komt Marc van der Haak met zijn camera en fotostudio opnieuw naar de kantine van GRC. Vanaf 19.00 uur staat hij weer klaar om nieuwe portretfoto’s van onze leden te maken. Zorg dus dat je van te voren bij de kapper bent geweest, geknipt (en geschoren) bent en neem zelf een wedstrijdshirt mee waarin je op de foto wilt. Na de portretfotosessie kan er uiteraard ook gewoon getraind worden (20.00-21.15 uur).

We proberen de foto’s na deze avond zo snel mogelijk per mail naar je toe te sturen. Je kunt hierna de foto zelf gebruiken en ook in de Wedstrijdzakenapp aan je profiel toevoegen. En dat geeft een professionele uitstraling van jou in de Wedstrijdzakenapp. Let op: je kunt de foto in de Wedstrijdzaken-app wijzigen t/m 31 oktober.