Komende donderdag 7 mei wordt na de training de vierde pubquiz gehouden. Voor het seizoen 2014-2015 is het de laatste en beslissende ronde. Wie gaat er met de dagprijs vandoor en wie van de trouwe deelnemers wint het algemeen klassement? Duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga) gaan ‘head-to-head’ met Alex Traa alias de barman, die de vorige keer het duo versloeg, met hulp van Marja Adema. Of kunnen andere deelnemers zich nog in de strijd om plek 1 mengen?

Iedereen mag meedoen en dingt zo mee naar de eer en een ludieke prijs. De pubquiz wordt elke eerste donderdag van de maand na de training gehouden, van 21.45 – 22.15 uur. Deelnemen is gratis en eenvoudig. Individueel of in tweetallen (naar keuze) wordt gekeken wie van de deelnemers de meeste feitenkennis heeft, de spelregels goed weet et cetera. Een leuke bezigheid na de training en bovendien goed voor de teambuilding. In het GRC-clubhuis. Per avond zijn drie (ludieke) prijzen te winnen en na de vierde keer wordt ook een algemeen klassement opgemaakt. Ben jij er donderdag ook bij?

De eerste drie edities van de pubquiz leverden per avond ruim twintig deelnemers op. Zij keken wat ze wisten op gebied van sport, politiek, films, wetenschap en nieuws . Soms was het blind gokken, soms leverde de antwoorden een blik van herkenning op. De vragen werden op scherm getoond (met enkele filmpjes) en de antwoorden konden via de eigen mobiele telefoon worden gegeven. De pubquiz werd na de training van 21.45 – 22.15 uur gehouden en georganiseerd door de onvolprezen quizmaster Marc van der Haak. De eerste edities van de pubquiz leverden de nodige hilariteit op. Dus tot 7 mei in het GRC-clubhuis?