Op donderdag 21 maart is de zesde pubquiz van dit seizoen. Thema is dit keer ‘voetbal’! De pubquiz begint rond 21.45 uur in het GRC-clubhuis. Vooraf kan er van 20.00 – 21.15 uur worden getraind.

In het tussenklassement is het zeer spannend. Na vijf van de acht rondes is dit de stand:

1. Belli en Kempi weer afwezig 154 punten
2. Succes is een keuze 145 punten
3. Boefjes 138 punten
4. Rokla 99 punten
4. Gorange 99 punten.
Ook als je niet alle keren hebt meegedaan ben je van harte welkom en maak je bovendien kans op de leuke rondeprijzen. De volgende rondes zijn op 18 april en 16 mei.

Het is alweer het vijfde seizoen dat de maandelijkse pubquiz wordt georganiseerd. De afgelopen seizoenen waren zeer geslaagd. Na tweemaal duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga) en eenmaal Heer & Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter) won afgelopen seizoen het zogenoemde ‘Bierteam’ (Paul Lips, Wouter Wiersma en Meine Groefsema). Dit seizoen leiden Wouter Wiersma en Thom Winkel de pubquiz.

Met pen en papier
Na een quiz via kahoot op de mobiele telefoon introduceerden Bart en Carim afgelopen seizoen een andere opzet. Wouter en Thom handhaven die opzet en daarom wordt de pubquiz ook dit seizoen gewoon lekker ouderwets met pen en papier gehouden.

Teams
Samen is leuker dan alleen! Ga jij de competitie individueel aan of in een team? Dit is geheel aan jezelf. Leukste is denken wij om in teams van drie personen mee te doen. Om mee te spelen voor de jaarprijs dien je elke keer mee te spelen onder dezelfde naam. Maar natuurlijk kun je ook alleen of een enkele avond meedoen. Elke avond/ronde is er een leuke prijs te winnen!

Tot 21 maart!