Komende donderdag 2 februari wordt na afloop van de training, van 21.45 – 22.15 uur, de vijfde pubquiz van dit seizoen gehouden. Tot nu toe heersen Carim Mesbah en Bart Pleiter, met flinke concurrentie van Sam Dröge, Marije Deuring en Alex Traa. Wie is nu degene met de meeste goede antwoorden? Ook als je vorige keer niet meegedaan hebt kun je gewoon meedoen, want de slechtste twee resultaten van acht rondes worden geschrapt. Bovendien is de lol onbetaalbaar en maak je per avond kans op een leuk prijsje.  Komen dus!

Over de pubquiz
In het voorjaar van 2015 zijn we met succes gestart met de pubquiz. Eenmaal per maand testen we op ontspannen wijze jouw algemene kennis van bijvoorbeeld sport, cultuur, politiek en geschiedenis. Met leuke weetjes en soms onmogelijke vragen. De vragen worden op groot scherm getoond, vaak met leuk filmpje en antwoorden gaat op je eigen mobiele telefoon via een speciale app. In dit nieuwe seizoen 2016-2017 gaan we door met de pubquiz en gaan we in acht ronden strijden om de sportieve eer en de ludieke prijzen. Wie worden de opvolgers van duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga)? Dat zij niet opnieuw winnen is al duidelijk, aangezien zij dit jaar de vragen zullen bedenken…

De pubquiz wordt maandelijks gehouden. Er kan eerst lekker van 20.00 – 21.15 uur  worden getraind, waarna de pubquiz in het GRC-clubhuis van 21.45 – 22.15 uur wordt gehouden.

Graag tot bij de pubquiz!