Donderdag 11 februari aanstaande van 21.45 – 22.15 uur wordt de vierde ronde van de pubquiz 2015-2016 gehouden, de eerste van dit nieuwe kalenderjaar. Dus zorg dat je mobiele telefoon opgeladen is, lees de krant een paar dagen extra goed en ga na de training in het GRC-clubhuis je kennis van feitjes en onmogelijke onzin testen…. Ronde 1 werd in oktober gewonnen door Sam Dröge, ronde 2 in november door duo M & M en ronde 3 in december door ‘heer en meester’. Wie volgt op 11 februari?

In het voorjaar van 2015 zijn we met succes gestart met de pubquiz. Eenmaal per maand testen we op ontspannen wijze jouw algemene kennis van bijvoorbeeld sport, cultuur, politiek en geschiedenis. Met leuke weetjes en soms onmogelijke vragen. De vragen worden op groot scherm getoond, vaak met leuk filmpje en antwoorden gaat op je eigen mobiele telefoon via een speciale app. In dit nieuwe seizoen 2015-2016 gaan we door met de pubquiz en gaan we in zeven ronden strijden om de sportieve eer en de ludieke prijzen.

De pubquiz wordt maandelijks gehouden en wel op de volgende data: 11 februari, 10 maart, 12 april en 12 mei. In alle gevallen van 21.45 – 22.15 uur, onder leiding van Marc van der Haak. In alle gevallen kan er natuurlijk eerst van 20.00 – 21.15 uur lekker worden getraind.

Doe je ook mee? Per avond zijn er drie leuke prijsjes te winnen en aan het einde van het seizoen wordt een eindklassement opgemaakt. Het slechtste resultaat vervalt dan, dus een off day of een keer afwezig zijn is geen bezwaar meer.. Wie volgt het duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga, de winnaars van 2014-2015) op? Klik hier voor de tussenstand van de pubquiz dit seizoen, die nog niet alles zegt omdat aan het einde van het seizoen het slechtste resultaat vervalt 🙂

Graag tot bij de vierde pubquiz van dit seizoen op 11 februari aanstaande!