De trainingsgroep kent sinds jaar en dag een lief-en-leed-pot. Deze is bedoeld om een kleine attentie te sturen bij bijvoorbeeld een langdurige blessure, geboortes, een trouwerij en dergelijke. Ook krijg je kleine verrassing met kerst. Van het overgebleven geld gaan we met eventuele bijbetaling aan het eind van het seizoen uit eten. De inleg is 30 euro per seizoen. Dat mag je ineens voldoen, maar je kunt ervoor ook sparen. De lief-en-leed-pot is dit jaar in beheer van Roel Bellinga. Hij is geregeld op de training om je inleg te innen. Maar overmaken mag ook, op rekeningnummer NL34INGB0001431031 t.a.v. R. Bellinga, onder vermelding van: lief-en-leed-pot COVS. Wil je meedoen, laat dit dan even weten aan Roel: familiebellinga@gmail.com.

Vanuit de lief-en-leed-pot wordt op donderdag 13 december na de training voor een hapje en drankje gezorgd! Komen dus! Die avond kan er van 20.00 – 21.15 uur eerst worden getraind, waarna vanaf 21.45 uur in het GRC-clubhuis de vierde ronde van de pubquiz wordt gehouden. Daarbij dit keer dus ook een hapje en drankje.

Het jaarlijkse afsluitende etentje van de trainingsgroep is op donderdag 23 mei 2019. Die avond gaan we bowlen en lekker eten. Noteer alvast de datum!