Fittest ook in februari nog mogelijk!

Eind 2012 maakten we bekend dat we een samenwerking zijn aangegaan met fysiosportief voor sportmedische begeleiding van onze vereniging en van onze leden. Als start van die samenwerking biedt fysiosportief alle leden de mogelijkheid in de maand januari of februari  een gratis fittest te ondergaan. Je maakt dan kennis met de praktijk, bespreekt je gezondheid, ze meten je fitheid en adviseren je over de mogelijkheden je fitheid (verder) te verbeteren. Wil je dit? Maak dan een afspraak via onnovoerman@fysiosportief.nu. Doen!

Naast de fittest kun je ook gebruik maken van het blessurespreekuur van fysiosportief of hun eigen fysiofitnesscentrum.

Blessurespreekuur
Je kunt als lid gratis gebruik maken van het zogenoemde blessurespreekuur. Hier kun je snel (binnen 24 uur) terecht en krijg je een concreet advies over jouw blessure en hoe je dit het beste kunt oplossen. Het blessurespreekuur is gratis, eventuele verdere behandeling is een zaak voor jou en je zorgverzekeraar. Wil je meer informatie over het blessurespreekuur, kijk dan hier of klik op de button rechts op onze homepage.

Fysiofitnesscentrum
In de Vechtstraat heeft fysiosportief de beschikking over een heus fitnesscentrum, waar je onder begeleiding aan je fitheid kunt werken. Als lid van onze vereniging kun je voor slechts 20 euro per maand onbeperkt gebruik maken van deze faciliteit. Wil je dat, neem dan even contact op met fysiosportief. Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten over de samenwerking met fysiosportief of de mogelijkheden die zij jou te bieden hebben? Klik dan hier voor het nieuwsbericht.