Dinsdag 2 mei is de eerstvolgende training. Deze avond kan er van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Donderdag 4 mei is er in verband met Dodenherdenking GEEN training.

Werkzaamheden parkeerplaats
Van 18 april tot en met 31 mei wordt op de parkeerplaats van ons sportpark begonnen met de voorbereidingen voor het topsportzorgcentrum van FC Groningen. Dit kan mogelijk wat overlast met zich mee brengen. Lees hier verder.

Lief-en-leed-pot: spaar je al mee? 8 juni BBQ
Doe je al mee aan de lief-en-leed-pot? De trainingsgroep heeft al sinds jaar en dag een spaarpotje van waar uit men bij ‘lief’ of ‘leed’ een attentie kan verzorgen. Denk aan zware blessures, geboortes, huwelijken et cetera. Bovendien wordt uit dat potje aan het einde van het jaar een hapje en drankje geregeld. Voor een heel seizoen bedraagt de inleg dertig euro. Je kunt op de trainingsavonden je inleg contant kwijt bij Roel Bellinga of Bert Kamstra. Het mag in kleine porties of in één keer het hele bedrag. Maak je het liever over per bank, dan kan dat op NL51INGB0002544770 ten name van A. Kamstra in Groningen, onder vermelding van lief en leed-pot. Aan het einde van het seizoen gaat de trainingsgroep weer uit eten. Dit jaar op donderdag 8 juni. Er wordt dan genoten van een luxe BBQ. Klik hier voor meer info.