De trainingsgroep sluit het trainingsseizoen 2010-2011 komende donderdag 16 juni op gezellige en informele wijze af. De groep gaat naar Italiaans restaurant Il Lago aan de S.O.J. Palmelaan in Groningen. Dit restaurant is te vinden boven de winkels in de wijk Hoornse Meer, met uitzicht op het water. Er wordt een Italiaans buffet geserveerd. Aanwezig om 19.00 uur. Deelnemers aan de lief-en-leed-pot kunnen voor een kleine eigen bijdrage van € 5,- aanschuiven. Dit is inclusief drankjes. Andere trainingsdeelnemers die dit seizoen niet gespaard hebben zijn van harte uitgenodigd, maar wordt dan een bijdrage van € 30,- (= inleg spaarpot + eigen bijdrage) gevraagd. Wil je mee? Laat dit dan even weten aan Roel Bellinga of Johan Suurd. Mailen kan op joh.suurd@planet.nl. Graag tot 16 juni!

Een aantal leden heeft aangegeven de zomermaanden, net als in het verleden, door te willen trainen.  Cindy Suurd heeft inmiddels aangeboden om op de donderdagavond vanaf 19.30 uur de zomertrainingen te willen verzorgen. Maar dat doen we alleen bij voldoende belangstelling! De kantine zal dan wel gesloten zijn, maar we kunnen wel gebruik maken van de kleedkamers. In principe gaan we dan trainen in de omgeving, maar als er een behoorlijke groep is, kunnen we ook kijken of we het kunstgrasveld kunnen reserveren. Wil je de zomermaanden doortrainen op de donderdagavond? Stuur dan een berichtje naar covsgroningen@gmail.com. Laat in dat mailtje even weten welke periode je er eventueel niet zou zijn in verband met vakantie of werk én geef aan of je liefst op kunstgras of liefst in de omgeving wilt trainen… De zomertraining zou dan donderdag 30 juni kunnen starten, maar daarover later op deze site of in de nieuwsbrief meer informatie.

De reguliere veldtrainingen worden na de zomerstop hervat op donderdag 11 augustus. De dinsdagtrainingen worden vervolgens in september weer opgepakt. Inmiddels is in overleg met gemeente en andere clubs op het sportpark het nieuwe trainingsrooster vastgesteld. Op beide avonden blijven we op kunstgras trainen. Op dinsdag van 19.45 – 20.45 uur op kunstgras 1 (middelste veld) en op donderdag van 19.30 – 20.30 uur op kunstgras 2 (achter de kleedkamers).