Ons jongste lid Demir Guberinic is genomineerd in de categorie sporttalent van het jaar in Noord Groningen. De stichting Eemsmond Sport Delfzijl organiseert de verkiezing voor de zesde maal. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Noord-Groninger sportgala van 8 februari in de Nicolaikerk in Appingedam. Het publiek kan de komende tijd weer kiezen wie er met de titels Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van het Jaar 2018 vandoor gaan. Nieuw is dat de stichting zelf een winnaar aanwijst van de oeuvreprijs. Er kan tot en met woensdag 6 februari (13.00 uur) worden gestemd.

Er kan gestemd worden op de website van Eemsmond Sport (via banner in rechterkolom). Klik hier voor deze website. Op de site schrijven ze het volgende over onze eigen Demir, die we wekelijks op ons trainingsveld mogen begroeten:

Demir Guberinic (Warffum)

Demir Guberinic is met zijn 15 jaar de jongste KNVB scheidsrechter (landelijk). Hij is in november 2017 geslaagd voor verenigingsscheidsrechter bij vv Winsum. In maart 2018 begon Guberinic met het fluiten van wedstrijden. Hij was toen nog maar 14 jaar. Hij nam deel aan de SO 3 cursus (scheidsrechter KNVB) welke hij in juni 2018 met succes voltooide. Het talent heeft inmiddels wedstrijden gefloten in de groepen JO 17 welke hij tot een goed einde heeft gebracht. Volgens ingewijden een supertalent en een voorbeeld voor de jeugd.

Vorig jaar won in dezelfde categorie al een scheidsrechter, te weten de ons zeer bekende Thom Winkel. Mooie promotie voor de arbitrage! Stem daarom nu allemaal op Demir! En wat de uitslag ook zal zijn Demir, je kunt trots zijn op deze nominatie. Van harte!