Op deze vrijdag de 13e kunnen wij het fraaie nieuws naar buiten brengen dat een 10e deelnemer is toegevoegd aan het NK veldvoetbal. Vanuit het zuiden van het land is een team uit Zeeland bereid gevonden om naar Groningen te komen en te strijden om de titel. Onder de noemer COVS Zeeland zullen zij zich deze dag vertegenwoordigen. Hiermee spelen alle deelnemende teams minimaal vier wedstrijden. Team Zeeland van harte welkom!

Als gevolg van het completeren van het deelnemersveld kunnen we hierbij ook het wedstrijdschema publiceren. De complete poule-indeling is als volgt:

Poule A:

  1. Groningen
  2. Enschede
  3. Drachten
  4. Amsterdam
  5. Boxmeer-Cuijk/Oss-Uden

Poule B:

  1. Zeeland
  2. Alkmaar
  3. Deventer
  4. Helmond/Venlo
  5. HZO Drenthe

We beginnen op 11 juni a.s. met de eerste poulewedstrijden om 10.00 uur.  Rond 15.30 uur worden de eindstanden in de poule bekend, waarna we gaan starten met de kruisfinales. De finale wordt om 16.30 uur gespeeld. Wie zal zich een jaar lang Nederlands Kampioen mogen noemen en wie wint de sportiviteitsprijs? Klik hier voor het complete speelschema.

Om circa 17.30 uur is de prijsuitreiking. Aansluitend wordt een grote BBQ georganiseerd. Deze barbecue is ook toegankelijk voor toeschouwers en (niet-)leden, tegen een bijdrage van tien euro. Mocht je je willen aanmelden, zie dan voor meer informatie: https://www.covsgroningen.nl/?p=9110.