Tijdens de Week van de Scheidsrechter verzorgt scheidsrechter betaald voetbal Siemen Mulder een clinic voor verenigingsscheidsrechters en pupillen-scheidsrechters van de voetbalverenigingen in Assen en omgeving. Deze avond wordt op woensdag 11 oktober gehouden in het clubgebouw van Achilles 1894. Op initiatief van COVS Nederland verzorgen diverse scheidsrechters betaald voetbal dergelijke clinics, verspreid over het land. Onze vereniging biedt deze clinic aan de donateur-verenigingen in Assen en omgeving aan. De avond begint om 20.00 uur.

Onze eigen Siemen Mulder is inmiddels een bekend gezicht als scheidsrechter betaald voetbal. Tijdens de clinic vertelt hij over zijn ervaringen als scheidsrechter én geeft hij de aanwezige (verenigings-) scheidsrechters praktische tips. Hij maakt daarbij gebruik van actuele beelden. Het programma op 11 oktober is als volgt:

19.30 uur – ontvangst
20.00 uur – opening door Robert van Dorst, voorzitter Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken
20.10 uur – Clinic door Siemen Mulder
21.45 uur – afsluiting

Alle verenigingsscheidsrechters en pupillen-scheidsrechters van de voetbalverenigingen uit Assen en omgeving worden via hun eigen scheidsrechterscoördinator (van de club) uitgenodigd. Ook verenigingsscheidsrechters van andere voetbalverenigingen zijn van harte welkom. Wel willen we je dan even vragen je aan te melden via covsgroningen@gmail.com. Uiteraard zijn ook leden van de COVS van harte welkom, ook dan ontvangen we graag even een berichtje.

Tot 11 oktober in Assen!