Laat nu weten of je meegaat!

De jaarlijkse afsluiting van het seizoen door de trainingsgroep (en wie nog meer mee wil) is dit jaar op donderdag 23 mei. Vanuit de lief-en-leed-pot wordt een avond met eten en bowlen georganiseerd. Bovendien maken Thom en Wouter de winnaars bekend van de pubquiz, waarvan een week eerder (op 16 mei) de laatste ronde wordt gehouden. De afsluiting is in Sportcentrum Leek.

We verzamelen tussen 18.30 en 18.45 uur in Sportcentrum Leek. Van 19.00 – 20.00 uur gaan we bowlen. Aansluitend genieten we van een warm en koud buffet. Heb je een dieet of allergie, laat dit dan even op tijd weten.

Ga je ook mee bowlen en eten op 23 mei? Laat dit dan nu weten aan Roel Bellinga. En zorg dat je gehele bijdrage voor de lief-en-leed-pot ook voor die datum is voldaan.

Over de lief-en-leed-pot
Zoals bekend kent de trainingsgroep sinds jaar en dag een lief-en-leed-pot. Deze is bedoeld om een kleine attentie te sturen bij bijvoorbeeld een langdurige blessure, geboortes, een trouwerij en dergelijke. Bovendien gaan we aan het eind van het seizoen uit eten. De inleg is 30 euro per seizoen. Dat mag je ineens voldoen, maar je kunt ervoor ook sparen. De lief-en-leed-pot is in beheer van Roel Bellinga. Hij is geregeld op de training om je inleg te innen. Maar overmaken mag ook, op rekeningnummer NL34INGB0001431031 t.a.v. R. Bellinga, onder vermelding van: lief-en-leed-pot COVS. Wil je meedoen, laat dit dan even weten aan Roel: familiebellinga@gmail.com.

Laatste training op 21 mei
Doordat het etentje + bowlen op 23 mei wordt gehouden en het een week later Hemelvaart is, zijn de laatste trainingen van dit seizoen op donderdag 16 mei en dinsdag 21 mei. Vanaf 4 juli beginnen de zomertrainingen.