Het zogenoemde bierteam heeft de pubquiz 2017-2018 gewonnen. Na 8 rondes bleken zij de meeste punten te hebben verzameld. Wouter Wiersma, Paul Lips en Meine Groefsema namen de prijzen (mooie sportboeken) blij in ontvangst. Heren, van harte! Paul en Wouter gaven vervolgens enthousiast aan volgend jaar als quizmasters te willen fungeren. We zijn benieuwd naar de vragen die zij ons gaan voorschotelen! Klik hier voor het overzicht van alle winnaars van afgelopen jaren.

pubquiz 24 meiVlnr Wouter, Meine en Paul

De 8e ronde was door Bart Pleiter en Carim Mesbah weer creatief ingevuld. Zo moesten de deelnemers zich buigen over handtekeningen van bekende mensen, logo’s van voetbalclubs, voetballers met snorren, songteksten en enkele cryptisch omschreven plaatsnamen. Drie teams behaalden gezamenlijk de 1e plaats. Bart en Carim, dank voor het verzorgen van de pubquiz dit seizoen!

De laatste pubquiz werd gehouden in het sportcafé bij het universitair sportcentrum in Groningen, tijdens het etentje van de trainingsgroep. Het ‘Bourgondisch buffet’ viel in de smaak en de ongeveer veertig aanwezigen beleefden een gezellige avond.

Op 29 en 31 mei zijn de laatste trainingen van dit seizoen. Vanaf donderdag 5 juli begint seizoen 2018-2019 met de wekelijkse zomertrainingen.