Op zaterdag 11 juni aanstaande organiseert onze vereniging het NK veldvoetbal voor COVS-teams / scheidsrechtersverenigingen. Op de velden van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen strijden teams uit heel Nederland om de titel. Aan het einde van de middag zal duidelijk worden wie zich een jaar lang Nederlands kampioen mag noemen en daarmee Groningen en Omstreken (de winnaar van 2015) opvolgt.

Uiteraard hopen we op 11 juni naast alle spelers en begeleiders ook veel COVS-ers uit heel Nederland in Groningen te mogen begroeten. Ook onze eigen leden verwachten we die dag, om onder andere ons eigen team aan te moedigen.  Elders op deze site kun je alle informatie over het NK vinden. De openingswedstrijd wordt om 10.30 uur gespeeld.

Na de finale en prijsuitreiking sluiten we de dag vanaf 17.00 uur af met een grote BBQ voor spelers, begeleiders, vrijwilligers én toeschouwers. Iedereen mag aanschuiven, maar we willen het wel graag vooraf even weten. Deelname aan de BBQ kost slechts 10 euro p.p. en kun je de dag zelf afrekenen. Eet je mee? Laat dit dan uiterlijk 6 juni a.s. weten via covsgroningen@gmail.com.