Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis en assistent-scheidsrechter Coen Droste komen vanavond, maandag 29 oktober naar Groningen voor een ongetwijfeld interessante ‘lezing’, of eigenlijk een heuse ‘scheidsrechtersshow’. Bas en Coen zullen met behulp van beelden en de nodige humor een en ander over arbitrage vertellen en laten zien. Ze zoeken daarbij volop interactie met de zaal.  Het zal een waar multimediaspektakel worden! De  clubavond zal 29 oktober gehouden worden in het Hampshire Hotel Plaza (voorheen Meerwold) aan de Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen en begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Iedereen is welkom, ook scheidsrechters van andere COVS-verenigingen en belangstellende verenigingsscheidsrechters.

Bas en Coen zouden begin april dit jaar al naar Groningen komen, maar door een aanstelling van Bas als 4e official bij Barcelona – AC Milan kon dat niet doorgaan. Danny Makkelie was toen een meer dan waardige vervanger en verzorgde voor zo’n 130 belangstellenden een boeiende avond. Maar 29 oktober alsnog het podium voor Bas en Coen, direct na het weekeinde waar we Coen bij PEC Zwolle – PSV langs de lijn hebben kunnen zien acteren en daags nadat Bas Feyenoord – Ajax heeft mogen leiden. Kortom, alle reden 29 oktober naar Groningen te komen!

Behalve de boeiende roadshow van Bas & Coen reiken we deze avond ook de fair play prijs 2011-2012 uit aan voetbalvereniging Niekerk. Deze uitreiking staat grotendeels in het teken van een inzamelingsactie voor het 11-jarige jongetje Remco Togtema, die neuroblastoom heeft en in Nederland uitbehandeld is. Voor een alternatieve behandeling in Amerika wordt vooral door de Niekerkse dorpsgemeenschap geld ingezameld en in het kader van de fair play prijs ondersteunen we dit van harte. Tijdens de clubavond op 29 oktober zal er daarom een collecte worden gehouden: geef gul. Klik hier voor meer informatie.