Geen spelregelvraag van de week meer

Zoals je wellicht hebt gemerkt zijn we gestopt met de spelregelvraag van de week. Op vrijdag 29 oktober jongstleden was de laatste spelregelvraag. Daarmee is een einde gekomen aan een jarenlange traditie en vertrouwd begin van het weekend.

Via deze weg bedanken we alle ‘deelnemers’ die week in week uit, en soms wat minder frequent, hun antwoord deelden via de comments. Het was mooi om te zien dat er een aantal zeer trouwe fans was, die eveneens vaak eensgezind waren in de (juiste) beantwoording van de vragen.

Naast alle bezoekers en mensen die reageerden, had deze rubriek echter nooit zo lang bestaan als we niet wekelijks een spelregelvraag hadden ontvangen van ons trouwe lid Klaas Smith. Al sinds de start van onze website (eind 2010) is het Klaas die de spelregelvragen verzorgde. Een geweldige prestatie an sich en onze dank is bijzonder groot voor zijn bijdrage aan deze rubriek.

Klik hier om alle vragen én antwoorden na te lezen.

En nu?
Het bestuur heeft zich voorgenomen om onze website te vernieuwen. Naast dat de techniek achter de huidige site aan vervanging toe is, zal ook kritisch worden gekeken naar alle content op de website. Zeker na het verdwijnen van ons clubblad “De Aftrap” zullen wij op een andere wijze informatie met jullie, onze leden, en andere belangstellenden moeten delen. Wij zijn van mening dat, naast onze social media kanalen, een nieuwe website hierin een prominente rol moet spelen. Dit moet een veel bezochte, interactieve en interessante website worden die voldoet aan de gebruikersverwachting van vandaag de dag.