Henk Steenhuis naar Beatrixoord

Update 1 mei: Henk is op 29 april vanuit het UMCG naar revalidatiecentrum Beatrixoord gebracht en gaat dus van start met zijn revalidatie. Goed nieuws! Henk, we denken aan je!

Het adres van Henk daar is: UMCG Centrum voor revalidatie / locatie Beatrixoord, Dilgtweg 5, 9751 ND Haren, neurorevalidatie C4, kamer 27.1.

Eerdere bericht:

Zoals we eerder bekendmaakten verblijft onze sportvriend, onze trainer en lid van verdienste Henk Steenhuis momenteel in het ziekenhuis. Met toestemming van Henk melden we dit op deze plek. Henk is geopereerd (er is een stolsel in zijn hersens weggezogen) en er volgt mogelijk nog een operatie aan de halsslagader. Inmiddels is bovendien corona vastgesteld bij Henk, waardoor hij in isolatie ligt. Op moment van schrijven is de situatie van Henk stabiel en maakt hij samen met onder andere een fysiotherapeut dagelijks kleine vorderingen in zijn herstel. Maar het blijft uiteraard heel spannend en zorgelijk. We wensen Henk een volledig herstel toe en wensen ook Jurria, Having, Harmke en overige familie en vrienden heel veel sterkte toe.