Ook dit seizoen lief-leed-pot, afsluiting met footgolf op 28 mei AFGELAST

LET Op: i.v.m. het coronavirus wordt dit niet gehouden op 28 mei, maar wordt op een later moment een nieuwe datum gezocht.

De trainingsgroep kent sinds jaar en dag een lief-en-leed-pot. Deze is bedoeld om een kleine attentie te sturen bij bijvoorbeeld een langdurige blessure, geboortes, een trouwerij en dergelijke. Van het overgebleven geld gaan we met eventuele bijbetaling aan het eind van het seizoen uit eten. De inleg is 30 euro per seizoen. Dat mag je ineens voldoen, maar je kunt ervoor ook sparen. De lief-en-leed-pot is dit jaar in beheer van Roel Bellinga. Hij is geregeld op de training om je inleg te innen. Maar overmaken mag ook, op rekeningnummer NL34INGB0001431031 t.a.v. R. Bellinga, onder vermelding van: lief-en-leed-pot COVS. Wil je meedoen, laat dit dan even weten aan Roel: familiebellinga@gmail.com. Of via (06) 13 63 30 14.

Vanuit de lief-en-leed-pot wordt op donderdag 28 mei 2020 de jaarlijkse seizoensafsluiting georganiseerd. We gaan dan in Kardinge in Groningen footgolf spelen! Aansluitend wordt er een lekker satébuffet geserveerd. Deze avond begint om 18.30 uur. Aanmelden kan al bij Roel. Noteer de datum!