Hiep hiep hoera, we bestaan vandaag, vrijdag 8 maart 2013, precies 80 jaar!

En toch voelen we ons een jonge en bruisende vereniging voor en door voetbalscheidsrechters uit stad en ommeland! Hoewel 80 jaar geen officieel jubileum is, willen we dit lustrum niet ongemerkt voorbij laten gaan. We gaan daarom vanavond in het GRC-clubhuis een hopelijk heel gezellig feestje vieren met onze leden, onze donateurs en enkele sponsors. Kom je vanavond ook?

Een feestje dus! Op vrijdag 8 maart van 20.00 uur tot middennacht. Gewoon in een informele sfeer een drankje en een hapje. En met een muzikale omlijsting door DJ Henk van Duinen. Geen formele zaken, gewoon ongedwongen! Dus ben je lid of individueel donateur? Of sponsor van onze vereniging? Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd om, al dan niet samen met je partner, 8 maart ons 80-jarig bestaan te vieren. In het GRC-clubhuis op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Graag tot dan!

80 jaar scheidsrechtersvereniging…. Er is veel gebeurd, er zijn heel veel scheidsrechters lid geweest. Vele evenementen georganiseerd. Tal van initiatieven genomen. Bij het 75-jarig jubileum werd de historie van onze vereniging weergegeven in het jubileummagazine ’75 jaar jong’.