Dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni zijn de eerstvolgende reguliere trainingen. Op beide avonden kan er van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De trainingen worden verzorgd door Bert Kamstra en Henk Steenhuis. Het GRC-clubhuis is onze vertrouwde uitvalsbasis. Het zijn tevens de laatste trainingen van dit seizoen! Na een korte stop gaan we vanaf 6 juli verder met de zomertrainingen. In juli en augustus kan er elke donderdagavond van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn. Vanaf september gaan we ook weer op dinsdagavond los.

Donderdag na de training is ook de finale van de pubquiz!

Werkzaamheden parkeerplaats
Van 18 april tot en met 31 mei wordt op de parkeerplaats van ons sportpark begonnen met de voorbereidingen voor het topsportzorgcentrum van FC Groningen. Dit kan mogelijk wat overlast met zich mee brengen. Lees hier verder.

Lief-en-leed-pot: spaar je al mee? 8 juni BBQ
Doe je al mee aan de lief-en-leed-pot? De trainingsgroep heeft al sinds jaar en dag een spaarpotje van waar uit men bij ‘lief’ of ‘leed’ een attentie kan verzorgen. Denk aan zware blessures, geboortes, huwelijken et cetera. Bovendien wordt uit dat potje aan het einde van het jaar een hapje en drankje geregeld. Voor een heel seizoen bedraagt de inleg dertig euro. Je kunt op de trainingsavonden je inleg contant kwijt bij Roel Bellinga of Bert Kamstra. Het mag in kleine porties of in één keer het hele bedrag. Maak je het liever over per bank, dan kan dat op NL51INGB0002544770 ten name van A. Kamstra in Groningen, onder vermelding van lief en leed-pot. Aan het einde van het seizoen gaat de trainingsgroep weer uit eten. Dit jaar op donderdag 8 juni. Er wordt dan genoten van een luxe BBQ. Klik hier voor meer info.