In de laatste week van augustus wordt er niet getraind. Donderdag is het namelijk 28 augustus en dus Gronings Ontzet (Bommen Berend). De eerstvolgende training is dinsdag 2 september, meteen de eerste dinsdagtraining van het nieuwe seizoen. Vanaf 2 en 4 september kan er derhalve elke dinsdag (veld 4a, achter GRC-clubhuis) en donderdag (veld 6a, middelste veld) van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De fonkelnieuwe kunstgrasvelden zorgen voor optimale faciliteiten!

Op donderdagavond zal zoals gebruikelijk sportmasseur Peter Sulmann aanwezig zijn en beschikbaar voor gratis behandeling van leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. Peter is aanwezig van circa 19.30 – 22.00 uur.

De werkzaamheden op sportpark Corpus den Hoorn zijn nog in volle gang. Zo wordt er hard gewerkt aan drie velden die exclusief voor FC worden aangelegd en wordt nog een fiets- en wandelbrug gerealiseerd. De andere kunstgrasvelden zijn (zo goed als) klaar en al in gebruik. Ook zijn er nieuwe kleedkamers geplaatst.