Donderdag 30 juli wordt de volgende zomertraining van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken gehouden. De training wordt op het perfecte kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn gehouden van 20.00 – 21.15 uur. Ook sportmasseur Peter Sulmann zal donderdag aanwezig zijn.

Trainingen van 20.00 – 21.15 uur
In de maanden juli en augustus kan er wekelijks worden getraind, elke donderdagavond van 20.00 – 21.15 uur. Vanaf 1 september hervatten we ook de training op dinsdag. Vanaf dat moment kan er op zowel dinsdag als donderdag van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van Corpus den Hoorn. Ook komend seizoen blijft het GRC-clubgebouw onze vaste uitvalsbasis. De trainingen worden verzorgd door Bert Kamstra, Henk Steenhuis en Alfons de Graaf.

Sportmasseur Peter Sulmann zal ook het nieuwe seizoen op donderdagavond beschikbaar zijn, van circa 19.30 – 22.00 uur. Deze faciliteit is voor alle leden van onze vereniging (dus ook als je niet traint) en is gratis.

Bereikbaarheid en toegang sportpark
Aan de kant van de kantine van Groen Geel is inmiddels een voetgangersbrug (de fiets kan ook mee) gerealiseerd. Hiermee kun je het sportpark betreden en dit is bij gebruik van de wielerbaan de enige entree. Als er geen wielrennen is kun je via de bekende hoofdingang het sportpark betreden.