In goede samenwerking organiseren de KNVB en Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken op maandag 25 februari aanstaande een interactieve spelregelavond met niemand minder dan onze eigen topper Jochem Kamphuis. Deze speciale avond wordt gehouden in ‘ons’ GRC-clubhuis op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen en begint om 20.00 uur. De ontvangst is vanaf 19.30 uur. De avond is toegankelijk voor alle verenigingscheidrechters, KNVB-officials, COVS-leden en potentiële scheidsrechters!

Senior scheidsrechter betaald voetbal Jochem Kamphuis, lid van Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken,  zal op interactieve wijze aandacht besteden aan de spelregels in het voetbal. De aanwezigen worden met behulp van actuele videobeelden uitgedaagd hun mening te geven over buitenspel, hands (of niet),  overtredingen en beslissingen die in een wedstrijd veelvuldig voor komen. een leuke en leerzame avond!

Tijdens deze avond wordt er ook aandacht besteed aan de mogelijkheid om scheidsrechter te worden. De KNVB organiseert samen met onze vereniging dit voorjaar een opleiding verenigingsscheidsrechter in Groningen. Klik hier voor meer info.

De speciale spelregelavond op 25 februari is vrij toegankelijk. Wel willen we je vragen je vooraf even aan te melden. Dat kan via deze link. Heb je geen KNVB-relatienummer, dan ben je vanzelfsprekend wel welkom, stuur dan even een berichtje naar covsgroningen@gmail.com.

Graag tot 25 februari aanstaande!

Jochem Kamphuis