Op donderdag 22 november is de derde pubquiz van dit seizoen. Wie kunnen Sam, Marcel en Danny verslaan? In september won het team met de veel zeggende naam ‘Belli en Kempi weer afwezig’.  Het team wordt gevormd door Sam Dröge, Danny Kempinga en Marcel Bellinga, maar zowel Danny als Marcel waren afwezig…. Gelukkig kreeg Sam steun van gastspelers Khaled en Freek. ‘Belli’ en ‘Kempi’ waren 18e oktober aanwezig en wonnen samen met Sam (ook) de 2e ronde. Welk team gaat voor de prijzen van ronde 3?

Het is alweer het vijfde seizoen dat de maandelijkse pubquiz wordt georganiseerd. De afgelopen seizoenen waren zeer geslaagd. Na tweemaal duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga) en eenmaal Heer & Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter) won afgelopen seizoen het zogenoemde ‘Bierteam’ (Paul Lips, Wouter Wiersma en Meine Groefsema). Dit seizoen leiden Wouter Wiersma en Thom Winkel de pubquiz.

Met pen en papier
Na een quiz via kahoot op de mobiele telefoon introduceerden Bart en Carim afgelopen seizoen een andere opzet. Wouter en Thom handhaven die opzet en daarom wordt de pubquiz ook dit seizoen gewoon lekker ouderwets met pen en papier gehouden.

Teams
Samen is leuker dan alleen! Ga jij de competitie individueel aan of in een team? Dit is geheel aan jezelf. Leukste is denken wij om in teams van drie personen mee te doen. Om mee te spelen voor de jaarprijs dien je elke keer mee te spelen onder dezelfde naam. Maar natuurlijk kun je ook alleen of een enkele avond meedoen. Elke avond/ronde is er een leuke prijs te winnen!

Noteer alle data van de pubquiz in je agenda: 22 november, 13 december, 21 februari, 22 maart, 18 april en 23 mei. Elke keer vanaf 21.45 uur in het GRC-clubhuis.

Tot 22 november!