Van 12 tot en met 14 januari gaan we voor de twintigste keer op pad voor Sportweekend Ameland! Dit keer zijn er geen (landelijke) KNVB-bijeenkomsten en nauwelijks wedstrijden, dus we rekenen op een grote groep deelnemers. Op naar drie dagen lekker trainen en ontspannen. Binnenkort volgt op deze site het volledige programma en de mogelijkheid tot inschrijven.

Enquête

Na de lagere deelname afgelopen jaar hebben we via een enquête geprobeerd te onderzoeken of we door moeten gaan met het technisch weekeinde en zo ja hoe. Het aantal respondenten viel wat tegen, maar toch was er wel een eenduidig beeld uit de enquête te halen: het technisch weekeinde voorziet nog steeds in de behoefte en de formule is in grote lijnen prima.

Programma deels zelf invullen

Ook komende editie gaan we vrijdags rond 8.00 uur per bus uit Groningen weg, en keren we zondag met de 16.30 uur bot vanaf Ameland terug. We verblijven opnieuw in het knusse Hotel Ameland. En ook dit keer kun je als deelnemer je programma deels zelf invullen. Zo kon je afgelopen jaren bijvoorbeeld kiezen voor paintball, mountainbiken en powerboatracen. Er zijn uiteraard trainingen, er is aandacht voor spelregels en er wordt een pubquiz gehouden. Ook is er aandacht voor analyse van videobeelden.

Al 20 jaar een succes

De kracht van Sportweekend Ameland zit niet alleen in het afwisselende programma en de heerlijke trainingen door de duinen en over het strand. Ook niet alleen in de derde helft, waarvoor ook alle gelegenheid is. Het zit hem vooral in de onderlinge saamhorigheid. Een groep uiteenlopende mensen, zowel in achtergrond, leeftijd als ambitie, maakt er samen een geweldig weekeinde van. Al 20 jaar!

Ga je ook mee in januari 2018? Check de site binnenkort voor alle info. Ameland, here we come again!