De laatste pubquiz van dit seizoen is niet op 19 mei, maar op 2 juni. De pubquiz wordt dan gecombineerd met de afsluitende BBQ van de trainingsgroep.

De pubquiz is die avond van 21.00 tot 21.30 uur.  Dus zorg dat je mobiele telefoon opgeladen is, lees de krant een paar dagen extra goed en ga na de training in het GRC-clubhuis je kennis van feitjes en onmogelijke onzin testen….

In het voorjaar van 2015 zijn we met succes gestart met de pubquiz. Eenmaal per maand testen we op ontspannen wijze jouw algemene kennis van bijvoorbeeld sport, cultuur, politiek en geschiedenis. Met leuke weetjes en soms onmogelijke vragen. De vragen worden op groot scherm getoond, vaak met leuk filmpje en antwoorden gaat op je eigen mobiele telefoon via een speciale app.

Doe je ook mee? Per avond zijn er drie leuke prijsjes te winnen en aan het einde van het seizoen wordt een eindklassement opgemaakt. Het slechtste resultaat vervalt dan, dus een off day of een keer afwezig zijn is geen bezwaar meer.. Wie volgt het duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga, de winnaars van 2014-2015) op?

Graag tot bij de zesde pubquiz van dit seizoen op  2 juni aanstaande!