Op 18 en 20 december zijn de laatste trainingen van 2018! Beide trainingen zijn van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen! De trainingen staan onder leiding van Henk Steenhuis en Bert Kamstra. Daarna begint een korte winterstop. Na de winterstop kan er weer worden getraind op zaterdag 5 januari, voor de nieuwjaarsinstuif. Kom ook! De eerste reguliere trainingen zijn dinsdag 8 januari, dinsdag 15 januari en donderdag 17 januari. Op donderdag 10 januari is er GEEN training. En uiteraard kan er getraind worden tijdens Sportweekend Ameland. Je kunt je nog steeds inschrijven!

Op dinsdag (!) is van circa 19.30 – 22.00 uur sportmasseur en fysio-in-opleiding Patricia van Vilsteren aanwezig voor gratis behandeling van leden (ook als je niet traint). Klik hier voor meer info.

Parkeren Corpus Den Hoorn

Vanaf 5 november a.s. is het betaald parkeren bij Sportpark Corpus Den Hoorn op werkdagen van 06.00 tot 18.00 uur. De eerste 3 uren zijn gratis. Wordt er langer geparkeerd, dan dient het gehele parkeertarief te worden betaald. Op zaterdag en zondag is het vrij parkeren. Ook als het vrij parkeren is, is de slagboom naar beneden en kun je inrijden met creditcard of bankpas. Daarmee rijd je dan ook uit. Indien het vrij parkeren is, wordt er niets afgeschreven. Klik hier voor de informatie van de gemeente Groningen.